Skip to main content

Impresszum

Központ :

    PODOSAN Kereskedelmi Kft  

1016 Budapest
Zsolt utca 4.

Ügyvezetö :     Antal Susanna

Kontakt:          Telefon:  +36 30 219 0100
E-mail kontakt:   rendeles@ozonsteri.hu

Forgalmazó:   PODOSAN    Kereskedelmi    Kft

1016  Budapest  Zsolt utca 4.

rendeles@ozonsteri.hu

Telefon:  +36 30 219 0 100

A tartalomért felelös:   Antal Susanna

Cégjegyzékszám:   01-09 – 192758

Adószám:   24980195 2 41

Felügyeleti hatóság: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Felelősségbiztosítás :  A  Generali-Providencia  Biztosítò ZRT – nél.

1. Német Bőrgyógyászati Intézet  –  1016 Budapest  Zsolt u. 4.

2. Heshan GMY Lighting & Electrical Co, Heshan City, China

A felelösség kizárása és adatvédelem
A fenti honlapot a legnagyobb gondossággal és felelösségtudattal állítottuk össze, viszont annak tartalmáért, teljességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelösséget. A weboldal használata az olvasó saját felelösségére történik. Információk esetleges félreértelmezésének következményeit nem viseljük.A weboldal használata még nem jelenti egy szerzödéses jogviszony létrejöttét.A weboldalon olvasható névszerinti vélemények  egyes szerzök véleményei és nem feltétlenül az oldal tulajdonosáé.
Az internetoldal valamennyi kép-, szöveganyaga, az animációk  kivonatos vagy bármely más alkotóelemei szerzői jogi védelem alatt állnak. Azok másolása, tárolása vagy további feldolgozása kizárólag magáncélra engedélyezett. Iparszerű használatuk csak írásbeli engedély alapján történhet.
Az ügyfél elfogadja, hogy a regisztrált oldalakon ill. hírleveleken keresztül érkező adatokat a a Pododsan Kft belső piackutatási célokra összesítheti, feldolgozhatja, tárolhatja és marketing célokra felhasználhatja. A személyes adatok javítják szerviz szolgáltatásainkat, így adott esetben továbbadhatók – de kizárólag a társult vállalatok számára a rendelés kiszállításának és elszámolásának egyszerűsítése érdekében. További személyek számára az adatok nem kerülnek nyilvánosságra. A vásárlók adatait harmadik személynek nem tivábbítjuk azok hozzájárulása nélkül.
Az olyan esetlegesen jogellenes cselekményekért vagy információkért, amelyek a jelen oldalon megadott, az internet más oldalaira irányító elektronikus utalások által történnek, valamint az olyan tartalmakért, amelyeket a kapcsolattartás során különböző személyek vittek fel fórumainkra,  nem vállalunk  felelősséget. Az esetleges megbotránkoztató és / vagy morálisan elítélendő ill. jogellenes tartalmakat a web-rendszergazda eltávolítja.
Üzleti feltételeinkkel kapcsolatos további kérdéseit  az rendeles@ozonsteri.hu címre várjuk.  Minden elküldött írással kapcsolatban a feladó egyetért azzal, hogy az anyagot nyilvánosságra hozzuk, és automatikusan lemond esetleges „szerzői jogáról“ vagy „publikálási honoráriumáról“.
Nem vállalunk felelősséget a hibás tartalmakért vagy az átviteli tévedésekért, viszont igyekszünk az ilyen jellegű hibák számát a legalacsonyabb szinten tartani.
Az internetoldal használói kijelentik, hogy egyetértenek ezekkel a szabályokkal, és elfogadják, hogy a Podosan Kft  semmilyen esetben nem tehető felelőssé az internetoldal használatáért.

Copyright © 2014 by Podosan Kft.  Minden jog fenntartva.

Ügyvezetés

Podosan Làbegészségügyi  és Kereskedelmi Kft
1016 Budapest
Zsolt utca 4.
Tel.:   +36 30 219 0 100
rendeles@ozonsteri.hu

Tevékenységi kör: cipösterilizátor és koronavírus elleni fertőtlenítő lámoa árúsítása, kiskereskedelme
Társasági forma: Kft. – Korlátolt felelősségű társaság

Általános információkért valamint amennyiben internetoldalunkkal kapcsolatban van kérdése ill. javaslata, a következő számot hívja:
Tel.: +36 30 219 0 100

Aktuális információkat a www.ozonsteri.hu oldalán olvashat.